Baby serial online

IN DERULARE 1 Sezoane - 6 Episoade

Noua dramă Netflix Baby se simte foarte mult ca un spectacol al momentului, împrăștiind un mijloc de mijloc între mânia care a ajutat-o ​​pe Elite să devină un cuvânt preferat pentru Netflix și feminismul de vârstă care a făcut ultra- prietenul meu Brilliant literate este o lovitură critică pentru HBO.

Prin acest standard, desigur, Baby nu este nici cu mândrie suficient de tras pentru a deține în totalitate un statut de plăcere vinovată, nici suficient de nuanțat pentru a obține calitatea. Este pur și simplu suficient de distractiv pentru primul sezon de șase episoade pentru a zip, mai ales ca dramă rară Netflix pentru a-și menține tranșele între 40 și 47 de minute.

Early buzz despre seria a legat-o de așa-numitul scandal de prostituție pentru minori, care a lovit deasupra nivelului superior al societății italiene în 2013. Chiar acceptând că inspirația din scandalul “baby squillo” a fost mereu doar menită să fie liberă dă o impresie de senzaționalism pe care Baby se apropie rareori.

În schimb, entitatea colectivă de creație a GRAMS – tinerii autori Antonio Le Fosse, Re Salvador, Eleonora Trucchi, Marco Raspanti și Giacomo Mazzariol – și showbrevenții Isabella Aguilar și Giacomo Durzi au creat ceea ce este în mod eficient un copil familiar “copiii nu sunt bine” dramă stabilită în cartierul exclusivist Parioli din Roma, cum ar fi 13 Motivele pentru care sau Skins , numai cu Tibru ca fundal și concentrându-se pe un grup de elevi din ce în ce mai dezamăgiți într-o școală privată, copii privilegiați trăind fiecare moment de prefăcut, compusă în exces pe social media. În ciuda acestei iluzii a transparenței, acești copii rămân cu totul misterioși față de părinții lor, care sunt prea mult absorbiți și auto-medicinați pentru a observa prăpastia pe care copiii lor o fac.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

45m 2018 229 vizionari

Background
Sezonul 1
Comentarii 0