Altered Carbon serial online

In Derulare 1 Sezoane - 10 Episoade

Este o adaptare a romanului cyberpunk al lui Richard Morgan Altered Carbon, setat într-un viitor în care mințile noastre sunt stocate pe “stive”, discuri care trăiesc în partea din spate a gâtului nostru. Este o dezvoltare care transformă cadavrele în simple “mâneci” și astfel o moarte tradițională înseamnă doar mișcarea de la o pungă de carne la alta. Takeshi Kovacs este un mercenar violent, care se trezește la 300 de ani după ce maneca este ucisă pentru a găsi lumea într-un loc foarte diferit și însuși într-un corp foarte diferit de cel al Casei de Carduri și actorului de ucidere, Joel Kinnaman. El a oferit o opțiune improbabilă: își poate petrece restul vieții în spatele gratiilor sau poate ajuta la rezolvarea “uciderii” celui mai bogat om al Pământului.

Chiar și cei care nu se conectează la primul episod al Carbonului Altered vor fi greu să anuleze amploarea ambițioasă a tuturor. În timp ce cifrele specifice nu au fost lansate, Kinnaman a făcut referire la aceasta ca fiind “o lume care are un buget mai mare decât primele trei sezoane ale Jocului de Tronuri” și de la început este prezentată pe ecran. Acesta este un spectacol Netflix pe care nu trebuie să-l apleci pe telefonul dvs.: acesta necesită un ecran mai mare, astfel încât să puteți aprecia excesul de noiere al Blade Runner-ului neonat al orașului care a fost creat. Una dintre problemele cu sci-fi de mici dimensiuni din ultimii ani este că, în calitate de audiență, suntem răsfățați de ceea ce ne poate oferi cinematografia și de vizibilitatea vizuală mult mai modestă, deseori palidă în comparație. În timp ce Altered Carbon ar putea să nu fie la egalitate cu, de exemplu, anul trecut, Blade Runner 2049,

În afară de plăcerile estetice, există un lucru plăcut dezlănțuit în legătură cu complotul, care în mod energic se ridică de la nuditate gratuită la violență gratuită la o farsă fără dobândă (nu există jumătate de măsură în viitor). Se simte ca ceva care ar fi putut fi lăsat deoparte de Paul Verhoeven, care probabil că ar fi găsit lipsa de comentariu social prea puțin prea tânără pentru gusturile lui. Kinnaman este bine ca plumb, prezența sa fizică care vinde elemente mai grele de acțiune, totuși este un pic neinspirat atunci când scenariul cere o ridicare mai mare. Ca potențial nou angajator, James Purefoy este la fel de ciudat ca și cum v-ați aștepta dacă ați mai văzut vreodată o performanță James Purefoy.

Dialogul variază de la cei răi (“Unii oameni au nevoie de ucidere”) până la aproape nerăbdător (“Ați auzit vreodată despre backup-ul de stocare la distanță DHF cu spectru complet?”) Și ritmul este suficient de rapid pentru a face elementele grozave să se simtă mai mult gustos. Există ecouri ale atâtor filme science-fi care au venit înainte și este discutabil dacă Altered Carbon va găsi un manșon care se simte mai strident unic. Dar, în stadiile incipiente, este răcoritor să vezi un spectacol atât de nemulțumit de pulpa lui. Spectacolul s-ar putea să se înrăutățească, dar deocamdată blițul luminează.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

60m 2018 354 vizionari

Background
Comentarii 0