X-Men 2000 film online

X-Men

Povestea de origine este esențială pentru toate epocile super-eroice, de la zeii Greciei antice până la părinții lui Superman. Următorul în importanță este o explicație a superputerilor: ce sunt, cum funcționează. Asta e rezonabil când există un super-erou, cum ar fi Superman sau Crow, dar în “X-Men”, cu opt personaje majore și mai mult în susținerea rolurilor, filmul devine extrem de greu. La jumătatea drumului, a terminat introducerea personajelor.

Asta se potrivește cu experiența mea de cărți de benzi desenate “X-Men”. Caracterele își petrec o perioadă excesivă de timp pentru ele însele. Acțiunea se varsă pe paginile întregi, pe măsură ce eroii se împrăștie și se certură între ei, dar baloanele de dialog sunt ca niște reclame puțin pentru ei înșiși, deoarece descriu puterile, limitele și motivațiile lor.

Deoarece imperiul Marvel Comics speră că “X-Men” este prima intrare într-o franciză, este de înțeles că setările vor juca un rol important în primul film. Dacă ar fi existat mai mult decât un câștig. Evenimentele care finalizează filmul sunt un fel de anticlimactic, iar efectele speciale, în timp ce sunt energice, nu sunt la fel de convingătoare cum ar fi ele (într-un moment, un avion arata în mod clar ca un model, plutind în timp ce pătrunde pe apă).

“X-Men” nu este cel puțin o frenezie de editare maniacală pentru momente atrofiate de atenție. Este reținut și introspectiv pentru un epic super-erou, iar fanii cărților de benzi desenate ar putea plăcea. Graficele romane (așa cum uneori merită să fie numite) se iau la fel de serios ca și cele fără imagini și puteți spune că atunci când scena de deschidere arată că evreii au fost forțați în lagărele de moarte din Polonia în 1944. Se poate argumenta că Holocaustul este nu este o temă potrivită pentru un film de acțiune bazat pe o carte de benzi desenate, dar după ce am vorbit cu unii fanii “X-Men”, cred că în mintea lor mediul este la fel de adânc și de portent ca, de exemplu, ” Sophie’s Choice “. Scena holocaustului introduce Magneto ( Ian McKellen) ca un copil; puterile sale mentale răsucesc porțile de fier din formă. Naratorul ne informează că “evoluția durează mii și mii de ani”, ceea ce o face ușor și că trăim într-o epocă de salturi mari evolutive. Unii dintre X-Men dezvoltă puteri paranormale care nu pot fi explicate de mutațiile strict fizice care stau la baza teoriei darwiniste; Sunt neliniștit când știința reală este evocată în numele pseudoscienței, dar, hei, asta sunt doar eu.

Oponentul lui Magneto în “X-Men” este Xavier ( Patrick Stewart ), un alt mutant din aceeași generație. Nu sunt dușmani atât de mult ca opoziții ideologice. Magneto, după ce a văzut Holocaustul, are un pesimism profund cu privire la natura umană. Xavier, care conduce o școală pentru mutanții din Westchester County, unde, fără îndoială, nu pare străin decât celelalte școli private, speră că aceste noi puteri pot fi folosite pentru totdeauna. Bruce Davisonjoacă senatorul McCarthy, care citește o listă de “mutanți cunoscuți” în timpul audierii în Congres și îi vrea pe toți înregistrați – fără îndoială, pentru scopuri intense. Magneto dorește să contracareze folosind un dispozitiv care poate transforma liderii mondiali în mutanți. (Liderii lumii se întâlnesc convenabil pe o insulă în apropierea insulei Ellis, așa că Statuia Libertății poate fi o propunere.) Cum o mașină ar putea crea o mutație dorită într-o generație nu este mult explorată de film, care, de asemenea, eludă problema de ce ai vrea să-ți investești dușmanii cu puterile tale. Nu conteaza; Xavier, care poate citi mintea, îi conduce pe mutanții săi într-o luptă pentru a împrăștia Magneto, și asta este complotul sau majoritatea.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 44m 2000 205 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Comentarii 0