Vicele film online

Vice

Vice este un fel de biopic PowerPoint, un discurs Ted despre o comedie, cu pauze de perete și rutine vocale împrumutate de la Michael Moore . Dar inserțiile stilizate mi-au amintit puțin mai îngrijorător de filmul său precedent, supărătorul supraevaluat The Big Short din 2015, o pseudo-satiră a lumii financiare care a încercat să ofere statutul de erou subordonat acelor bani care s-au descurcat bine a accidentului.

Mecanismele de alienare structurală ale lui McKay și meta gagurile sunt mai relevante aici și dialogul este mult mai bine gestionat: există o scenă fantezie frumoasă în care Cheney și soția lui formidabilă Lynne (jucată de Amy Adams) trec în dialogul shakespearean Comentariu asupra naturii legale, legată de limbă a vieții reale. (Dacă Aaron Sorkin scrisese acest lucru, Dick, Lynne și oricine ar fi altcineva ar fi jabbering departe non-stop în inteligent alec-vorbi.) Există, de asemenea, un răsucite îngrijire care implică narator vocea.

Practic, este un film mai bun decât The Big Short din cauza unei performanțe centrale inteligente, plăcute, inteligente, în care Bale are sens să facă mai mult cu mai puțin. Cheney lui este adesea slumped, imobil, rotund-umăr, animat numai atunci când ajunge pentru un document confidențial sau patiserie dulce. Dar el este un mișcător rapid, politic.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 3,00 din 5)
Se încarcă...

2h 12m 2018 608 vizionari

Background
  • V2Romana - HD
Comentarii 0