Toy Story 3 - Povestea jucăriilor 3 film online

Toy Story 3

Primele două filme ” Toy Story ” se axează pe relația dintre un băiat și jucăriile sale. În “Toy Story 3” a lui Disney / Pixar, “Andy a crescut la vârsta colegiului, iar povestea lasă jucăriile destul de mult pe cont propriu. Într-un al treilea act în care se află luptând pentru viață pe o bandă transportoare într-un incinerator de gunoi, ne temem că ar putea fi redenumit “Toy Story Triage”.

Problemele încep cu cea mai mare teamă de comenzi: “Curățați-vă camera!” Nici o mamă din istorie nu înțelege că încăperea unui băiat are toate lucrurile lui exact acolo unde are nevoie de el, chiar dacă el a făcut-o acolo cu 10 ani în urmă. Mama lui Andy îi dă trei alegeri: (1) mansardă; (2) donarea către un centru de zi; (3) gunoi. Când Andy își analizează vechile jucării, privirea lui se îndrăgostește de Woody (vocea lui Tom Hanks ) și decide să-l ducă la colegiu.

Ce-i cu un lucru și altul, celelalte jucării se găsesc în centrul de zi, pe care ei cred că-l vor, pentru că vor fi mulți copii să se joace cu ei toată ziua. Se pare că este relativ puțin trist despre pierderea afecțiunilor lui Andy; el a făcut, la urma urmei, să-i condamne la o cutie de jucării de ani de zile, iar jucăriile din natură sunt auto-centrate și doresc să fie jucate cu.

Îngrijirea de zi pare a fi o alegere fericită, până când o persoană întunecată a societății sale de jucării apare în persoana unui urs amenințător de îmbrățișare numit Lotso ( Ned Beatty ). Cu toate acestea, ei au luat parte la o serie de adăugiri la trupa lor, inclusiv o păpușă Ken cu o garderobă extensivă. Dacă mă întrebi, Barbie ( Jodi Benson ) este anorexistă, iar Ken ( Michael Keaton ) este homosexual, dar nimeni în film nu știe acest lucru, așa că doar spun.

Buzz Lightyear ( Tim Allen ) se întoarce, încă în modul erou nefericit, dar după repornire, începe să vorbească spaniolă și asta duce la niște lucruri amuzante. De asemenea, m-am bucurat de situația capului doamnei de cartofi ( Estelle Harris ), a cărui ochi lipsă continuă să vadă independent de capul ei. Acest lucru ridică întrebări fiziologice interesante, cum ar fi, dacă dl. Cap de cartof a pierdut o ureche, ar continua să audă sau dacă ar pierde o gură, ar continua să mănânce fără corp? Acestea nu sunt întrebări academice; la un moment dat, domnul devine o coajă de taco neacoperită. Doamna și doamna Cap de cartofi trebuie să fie mâini vechi în astfel de situații, deoarece copiii petrec cea mai mare parte a timpului atașând părțile corpului în mod greșit, ca malpracticarea micului doctor Frankenstein.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 43m 2010 261 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Comentarii 0