The Wife - Soția film online

The Wife

Se gândește la toate: unde sunt ochelarii, când este timpul să-și ia pastilele, ce ar trebui să mănânce la prânz. După trei și zece ani împreună, soția anticipează nevoile soțului și le întâlnește înainte de a-și da seama că le are – și cu mult înainte de a se gândi vreodată la nevoile proprii.

Este o dinamică eficientă, dacă este nesănătoasă, care a păstrat căsătoria lor cu doi copii și un nepoț pe drum, prin crize de infidelitate, prin succesul literar spectaculos și de lungă durată al soțului și până la realizarea sa încununată: câștigarea Premiului Nobel.

Aceasta ar trebui să fie o ocazie plină de bucurie pentru amândoi, o șansă de a respira și de a evalua cu mândrie viața pe care au construit-o împreună. În schimb, devine o oportunitate pentru soție să se confrunte cu unele adevăruri incomode, profund suprimate.

Acest proces de realizare a clarității este nituit pentru a urmări pe parcursul a doar câteva zile în ” The Wife “. Și ca personaj de titlu, Glenn Close este devastator subtil, indicând o viață de represiune și resentimente în cel mai mic zâmbet răgușit sau o privire uluitoare. Închide și Jonathan Pryceau chimie crackling unul cu celălalt, cei doi actori veterani bucurându-se de bătăi rapide și dureroase. Dar, în timp ce caracterul lui Pryce rămâne constant în narcisismul și nevoia lui, Close se supune unei transformări liniștite, puternice, de la soțul care se autoapădează la forța de foc a naturii. Tipul scenelor de mestecat de peisaj este cunoscut pentru că se confruntă cu a lua ceva timp să se ridice, iar atunci când fac, sunt doozii. Dar urmărindu-i cum se construiesc constant epiphaniile personajului ei oferă un alt fel de plăcere.

Regizorul suedez Björn Runge nu are nici o prostie și nu are nici un fel de muncă, poate să-i ofere acestor actori pe care îi acordă o atitudine să se îmbrace și să strălucească, dar un pic mai multă imaginație și artă nu ar fi rănit. (“The Wife” este, de asemenea, distractiv, plin de luminozitate.) Lucrând dintr-un scenariu de Jane Anderson , bazat pe romanul lui Meg Wolitzer , Runge revine la timp aici și acolo pentru a oferi contextul pentru relația pe care o vedem la începutul filmului.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 40m 2018 43 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Comentarii 0