The Others - Ceilalți film online

The Others

“The Others” este un mister bântuit al casei – de la care presupuneți, antrenat de filmele recente, că este plin de efecte speciale, șocuri violente, apariții de sângerări, scări derulante, coridoare telescopice, morminte care se deschid în subsol, uși care nu se vor închide sau nu se vor deschide, și dialog ca “Este ceva în casă, ceva … diabolic!” Ai avea dreptate în legătură cu dialogul. Acesta este un film de house bântuit, întunecat și atmosferic, dar este liniștit și înspăimântător. Ea are mai puțin în comun cu, să zicem, “Casa pe Haunted Hill” decât cu ” The Sixth Sense ” sau o poveste de Oliver Onions. Nu este un spectacol ciudat, ci un joc de așteptare, în care o atmosferă de teamă leagă încet personajele – prea încet.

Comparând acest film cu “The Sixth Sense”, simțim o admirație reînnoită pentru modul în care M. Night Shyamalan a reușit să mențină tensiunea prin lucrurile mici care s-au întâmplat, în loc de (strategia acestui film) lucruri mari care par să se întâmple.

Filmul are loc într-un conac izolat de pe insula Jersey, în largul coastei britanice. În această casă locuiește Grace ( Nicole Kidman ) și cei doi copii ai săi, Nicholas tremurând ( James Bentley ) și Anne ( Alakina Mann ). Către o casă vine o zi trei servitori, care răspund, sau spun că răspund, la reclamă lui Grace pentru ajutor domestic. Există posturi vacante, deoarece slujitorii anteriori au decampila în miezul nopții fără nici un cuvânt de avertizare. Cei trei noi solicitanți au avantajul de a fi familiarizați cu casa.

Este o tradiție solidă a ficțiunii britanice că slujitorii nu părăsesc o casă decât să se întoarcă mai târziu și să fie rechiziționați (singura excepție este George Wellbeloved, purtătorul portretului Lordului Emsworth la Castelul Blandings). Dar acestea sunt zilele imediat după cel de-al doilea război mondial, care a susținut sau pare să fi pretins soțul lui Grace în luptă și, probabil, că ajutorul este greu de găsit. Îi angajează: doamna Mills ( Fionnula Flanagan ), femeia irlandeză de vârstă mijlocie cu nodurile cunoscute, tânărul mute Lydia ( Elaine Cassidy ) și grădinarul Tuttle (Eric Sykes), care este atât de vechi încât pentru el să planteze o sămânță este un act de optimism sălbatic.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 41m 2001 231 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Comentarii 0