The Intruder film online subtitrat

The Intruder

“The Intruder” este încă o revenire la thrillerele de invazie de acasă, cum ar fi Pacific Heights și mai recentă “Breaking In”. La o durată de 84 de minute, ai crede că se va deplasa suficient de repede pentru a te uita la greșelile sale masive din logică în favoarea frisoanelor și emoțiilor. Din păcate, nu este cazul aici. Ca ultimul film al lui Deon Taylor , ” Traffik ” , este nevoie de totdeauna pentru a ajunge la ceea ce ar fi considerat “părțile bune” într-un film mai bun. Este, de asemenea, complet lipsit de suspans, în ciuda numeroaselor sperieturi de salt. Cel mai rău dintre toate, eroina ei nu numai că are lucruri necruțătoare, acest film este atât de retro încât necesită ca ea să fie salvată de soțul ei.

Soțul este Scott Russell ( Michael Ealy ), un guru de marketing de succes din San Francisco atât de nebun îndrăgit de soția sa Annie ( Meagan Good ) că este dispus să cumpere o casă de 3 milioane de dolari în Valea Napa că nu vrea să trăiască cu adevărat doar ca să o placă. “Când mama nu este fericită, nimeni nu este fericit”, spune Charlie Peck ( Dennis Quaid ), proprietarul casei văduve care vinde conacul de vis al lui Annie. Întâlnirea lui Cute cu Russell-ul îl face să se sară dintr-o dată din pădure cu o pușcă și să tragă un căprior în fața unor cumpărători potențiali. El nu trage doar căprioara, el se ridică pe corpul său rănit și îl încarcă brutal în cap în zona goală.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 42m 2019 201 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Va anuntam cu regret ca site-ul Openload s-a inchis. In momentul de fata lucram la adaugarea de surse a serialelor si filmelor.
Comentarii 0