The Hole in the Ground film online

The Hole in the Ground

Groază britanică și irlandeză are un patrimoniu bogat și convingătoare, din lucrarea iconic Hammer , prin eforturile mai recente , cum ar fi Hardy , Corin lui Hallow și de refrigerare de film antologie de anul trecut povești cu fantome . Premiul mondial la Festivalul de Film Sundance, ultima intrare în domeniul irlandez de groază este The Hole in Ground de la regizorul de debut Lee Kronin, care a co-scris și cu Stephen Shields. Este o pungă de idei care nu se coalizează într-o coincidență.

În centrul filmului se află relația dintre mama singură Sarah (Seána Kerslake) și tânărul ei fiu Chris (James Quinn Markey). Ei s-au mutat într-o casă izolată, la periferia unei păduri foarte infricosatoare, care, dintr-un motiv oarecare, joacă acasă într-o umbra enormă care seamănă cu craterul de impact al unei lovituri de meteoriți. Când Sarah declară, ca și cum ar încerca să se convingă mai mult decât pe Chris, că “vom fi fericiți să locuiască aici, îți promit”, vine cu o mare doză de ironie dramatică. De la scena de deschidere, în care Chris este văzut distorsionat într-o sală de oglinzi, Cronin precizează că audiența se poate aștepta ca această relație să nu fie decât obișnuită.

Curând, Chris se comportă într-un mod ciudat și detașat, care reamintește în mod eronat pe copiii rătăciți din The Innocents și o femeie bătrână nebună își bate capul pe fereastra mașinii, susținând că Chris nu mai este Chris. Markey face pentru un copil minunat de film de groază, luptând spaghete ca un animal și modularea performanței sale cu doar câteva crestături, asigurându-se că publicul nu este niciodată sigur dacă ceea ce se întâmplă este rezultatul unei schimbări reale din partea lui sau pur și simplu izolarea crescută a mamei sale. Kerslake, de asemenea, face o muncă solidă, deși performanța ei nu este la fel de puternică ca alte mame de oroare tulbure recent. În multe privințe, ea este o victimă a muncii excepționale a lui Toni Collette în ereditare și Essie Davis în The Babadook .

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 1,33 din 5)
Se încarcă...

1h 30m 2019 655 vizionari

Background
  • V2Romana - HD
Comentarii 0