The Guilty (Den Skyldige) film online subtitrat

Den skyldige

La Festivalul de Film Sundance de anul acesta, primul film care a început cu adevărat o poveste a fost din competiția mondială relativ sub-promovată, “The Guilty” a lui Gustav Möller , care se deschide în cele din urmă cu eliberare limitată. Este ușor de înțeles de ce atât de mulți critici și spectatori au luat-o la acest studiu orientat spre laser al unui bărbat a cărui prejudecăți și ipoteze sporesc o zi tensionată la locul de muncă. Cu setarea sa unică și povestea în timp real, “The Guilty” este un exercițiu de gen genial, un film cinematografic în tensiune, design de sunet și cum să faci un film palpitant cu o cutie de instrumente limitată. Restricțiile proprii ale filmului amplifică de fapt tensiunea, forțându-ne în spațiul limitat al protagonistului său.

Momentele de deschidere ale filmului “The Guilty” s-ar putea simți ca o simplă mișcare a roților până când “povestea reală” va da lovituri, dar ele sunt esențiale pentru motivul pentru care filmul funcționează într-adevăr. În acestea, îl întâlnim pe Asger Holm (Jacob Cedergren), un ofițer de poliție danez, care sa îmbrățișat într-un pic de controversă și a rămas astfel blocat la un serviciu de urgență (versiunea lor de 911), până când a suflat. Obținem fragmente de conversație despre o mărturie de mâine și aflăm că nu mai trăiește cu alții semnificativi, dar nu știm detaliile – ele sunt doar elemente care adaugă țesutului de tensiune și arată că Asger este sub o mulțime de stres.

Asger este, de asemenea, un fel de ticăloșie. În rolul său de furnizor de servicii necesare, adesea de salvare a vieții, el poate fi judecător și abraziv. Câteva apeluri de la începutul filmului dezvăluie această trăsătură caracteristică, deoarece îi certa pe un apelant pentru a lua droguri și îi permite altui care a fost bătut de o prostituată să se topească în decizia sa rea ​​înainte de a trimite ajutor. Ideea că Asger nu este la fel de liber de ipoteze despre oamenii care îl numesc așa cum ar trebui să-l constituie ca un personaj eronat. Și atunci când primește un apel care îi va schimba viața, știm că el este deja imperfect – și asta ar putea avea impact asupra modului în care se desfășoară noaptea.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 26m 2018 207 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Va anuntam cu regret ca site-ul Openload s-a inchis. In momentul de fata lucram la adaugarea de surse a serialelor si filmelor.
Comentarii 0