The Godfather: Part III - Nașul III film online

The Godfather: Part III

“Nașul, partea a III-a”, continuă istoria familiei Corleone în 1979, pe măsură ce păcatele părinților sunt vizitate asupra copiilor. În ciuda tuturor încercărilor de a deveni legi, pentru a deveni respectabili, trecutul nu poate fi tăcut. Familia a acumulat bogăție inimaginabilă și, odată cu deschiderea filmului, Michael Corleone ( Al Pacino ) este investit cu o mare onoare de către biserică. Mai târziu în acea zi, la o recepție, fiica lui anunță un cadou de familie Corleone bisericii și organizațiilor de caritate din Sicilia, “un cec în valoare de 100 de milioane de dolari”. Dar Corleone sunt pe punctul de a găsi, așa cum au avut alții în istorie, că nu poți să ierți iertarea. Sigur, puteți face afaceri cu oamenii răi din interiorul bisericii, căci toți oamenii sunt falși și capabili de păcat. Dar Dumnezeu nu ia plăti.

Michael este mai în vârstă acum și se plimba cu un vârf. Are o stare diabetică. A petrecut anii de când ” Nașul, Partea a II-a ” încearcă să-și scoată familia din crimă și să facă afaceri legitime. El a transformat o mulțime de rachete de familie vechi într-o nouă generație, la oameni ca Joey Zasa ( Joe Mantegna ), care nu este scrupulos în ceea ce privește drogurile, care este capabil să facă tranzacții care ar ofensa pe Michael. Este visul lui Mihai, acum că își simte viața apropiindu-se, că își poate muta familia în lumină.

Dar trecutul este seducător. Deoarece Michael știe să conducă o familie de mafiote, există o mare presiune asupra lui să facă acest lucru. Și în “Nașul III” suntem conștienți de tragedia esențială a acestui om, faptul că păcatele care îi pată sufletul nu se vor spăla – mai ales păcatul că a ordonat moartea fratelui său Fredo.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

2h 42m 1990 170 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Comentarii 0