The Darkest Minds - Minți primejdioase film online

The Darkest Minds

Mergând la cea mai recentă adaptare a distalei YA, romanul se simțea mai degrabă ca un tarif escapist. Aceste filme aveau scenarii fantastice în care adolescenții au descoperit cine erau și cum puteau rezolva lumea încurcată în jurul lor. Dar vremurile s-au schimbat, iar poveștile nu s-au schimbat. Narațiunile care au ridicat odată actul adolescenței care a supraviețuit în călătoria unui erou se simt acum învechite. Cu atât de multă neliniște în ceea ce privește viitorul în lumea reală, nu avem nevoie de divertisment pentru a ne transporta într-una distopă.

În această adaptare a “celor mai întunecate minte”, o boală misterioasă ucide aproape toți copiii și scoate superputeri în ceilalți. Panica adulților în plată, rotunjind copiii și adolescenții supraviețuitori, pentru a fi puse în tabere de internare bine păzite. Copiii sunt separați apoi printr-o rubrică codată în culori, care arată aproape exact ca sistemul de consiliere în materie de securitate internă. Cei care poartă scrumbele verzi sunt cel mai scăzut nivel de amenințare – sunt în mare parte copii foarte inteligenți. Copiii de culoare albastră pot manipula materia; cei care poartă haine de lucru galbene au abilitatea de a manipula energia electrică. Dacă vreodată nu sunteți siguri de abilitățile unui copil, ochii lor vor străluci cu culoarea lor corespunzătoare atunci când își vor folosi puterea.

Ruby ( Amandla Stenberg ) este una specială. Are abilități de nivel portocaliu, ceea ce înseamnă că este telepatică, complet cu un control al minții de tip Jedi și abilitatea de a se șterge de amintirile oamenilor. Considerată prea periculoasă pentru a trăi, guvernul presupune că distruge orice copil care are scoruri portocalii sau roșii (distrugătoare de respirație). Ea se deghizează ca un copil verde până când acoperirea ei este suflată în timpul unui test. Un doctor simpatic ( Mandy Moore ) o ajută să scape, dar Ruby nu este sigură că poate avea încredere în ea. Ea se scurge cu alți trei copii scăpați – Liam ( Harris Dickinson ), Charles sau “Chubs” ( Skylan Brooks ) și Suzume sau “Zu” ( Miya Cech) – pentru a găsi un teren promis în cazul în care copiii plin de viață în condiții de siguranță departe de adulți.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 45m 2018 50 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Comentarii 0