Survivor - Supraviețuitoarea film online subtitrat

Survivor

Într-un moment în care fiecare film orientat spre acțiune, care vine de-a lungul timpului, încearcă să umple audiențele în supunere cu narațiuni spuse frantic și să elaboreze secvențe de acțiune care începeau să înlăture marginea plauzibilității înainte de a se scufunda cu capul în lună, cum ar fi “Survivor”, un thriller internațional la scară mai mică, care nu încearcă să oprească spectatorii cu pirotehnica de la vârf la fiecare cinci minute. Problema este că, în timp ce nu ajunge niciodată în desen animat complet, niciodată nu face nimic din nimic altceva, și se joacă destul de mult ca un film făcut pentru cablu de bază, care este susținut pentru o vreme de câteva performanțe centrale relativ puternice, înainte de a coborî în cele din urmă mediocritatea terminală în scenele finale prostești.

Kate Abbott ( Milla Jovovich ) este un ofițer de serviciu din străinătate, care tocmai a fost numit la Ambasada SUA la Londra pentru a ajuta la depanarea solicitanților de viză pentru presupușii teroriști care încearcă să intre în SUA. Când un tip vine în toate, ( Robert Forster ) și-a pus la îndoială suspiciunile, iar când încearcă să investigheze mai mult, se confruntă atât cu un inspector britanic ( James D’Arcy ), cât și cu ambasadorul SUA ( Angela Bassett ). Bineînțeles, ea este în cele din urmă la ceva și un asasin de prim rang cunoscut doar ca The Watchmaker ( Pierce Brosnan) este adus să o ia afară. Deși îi lipsește, eforturile sale îi elimină pe aproape toți colegii lui Karen și, printr-un șir de împrejurări ridicole, o lasă să se uite responsabilă pentru moartea lor. Cu polițiștii britanici, agenții americani și ceasornicul neobosit pe drumul ei, Karen încearcă, cu asistența limitată a celor doi colegi pe care îi încredințează încă ( Dylan McDermott și Frances de la Tour), să se sustragă capturii, încercând să-și dea seama de teroriști încearcă să o realizeze și să o oprească în prezumția de timp.

După cum probabil vă puteți surprinde din recapitulări, originalitatea nu este exact unul dintre punctele forte ale scenaristului supraviețuitor-scenarist Phillip Shelby, care a oferit telespectatorilor un număr mare de filme de la “Saboteur” la ” Fugitive ” la ” Sare, “pentru a numi doar câteva potențiale inspirații, fără a arunca ceva nou în amestec. În primul rând, există sugestia că povestea ar putea indica ironia expertului de securitate care este blocată și acțiunile ei interpretate greșit de aceleași dispozitive ca sistemele CCTV omniprezente) și organizații care trebuiau să-i facă pe toți să se simtă mai siguri în primul rând, însă această noțiune este abandonată rapid și decisiv (Există, totuși, un titlu final care lăuda agențiile de securitate americane pentru numărul de potențiale atacuri teroriste ei au împiedicat – un lucru ciudat de a menționa luând în considerare modul în care s-au îmbrățișat și ușor de înșelat în care sunt descrise în povestirea propriu-zisă.) Dincolo de aceasta, expoziția este făcută în bucăți crude și abia digerabile,cele câteva răsturnări de complot ale mâinilor sunt înclinate prea devreme pentru a avea vreun efect real, iar scenele finale, în care se dezvăluie ținta și adevărata natură a atacului, sunt prostești în loc să se prindă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 36m 2015 263 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Va anuntam cu regret ca site-ul Openload s-a inchis. In momentul de fata lucram la adaugarea de surse a serialelor si filmelor.
Comentarii 0