Space Station 76 film online

Space Station 76

“Stația spațială 76”, un paradis al științei fiction din anii 1970, nu face truc. Este un film liniștit și lent, adesea amuzant, uneori trist și uneori incomod. Există râde de burtă, mulți dintre ei concentrându-se în biroul unui psihiatru de robot care lăturează psihiatru la pacienții săi; părți din propozițiile acestei mașini sună ca și cum ar fi fost completate cu o bază de date înregistrată de substantive, Mad Lib-style. (“Cum este COPILUL vostru ?” “Îmi ridic doza de VALIUM “). Dar nu încearcă să fie un alt ” Spaceballs ” sau un “anchorman” de gravitate zero. Chiar și ca “Stația spațială 76” deservește costume și seturi splendid-ridicole din anii 70 și sunete (holurile și camerele sunt aprinse cu panouri rotunde, cu patru laturi) nu pare să-și bată personajele. Se simte pentru ei. Uneori, inima îi sparge pentru ei.

Scenariul păstrează politica sexuală retrogradă a erei, împreună cu proiectele sale groove. Căpitanul Glenn ( Patrick Wilson ), căpitanul navetei spațiale , este un sexist alcoolic. El este adânc în dulap, de asemenea, ceea ce explică de ce el grimase tot timpul și snaps la oameni. El și-a promis ultima comandă secundă într-o slujbă de pruni atât de brusc încât întreaga stație speculează motivele sale. Când Glenn află că noul său locotenent este o femeie fericită numită Jessica Marlowe ( Liv Tyler ), el este atât de deflatat încât producătorii de film ar fi putut să pună un zgomot Sad Trombone pe coloana sonoră.

Galeria de caractere de sprijin include angajații companiei, alții semnificativi și un copil mic. Toate ar fi fost corect acasă , pe un „70 telenovelă. Misty Misty ( Marisa Coughlan ) coboară Valium așa cum alții mănâncă Tic-Tacs, repetă sloganurile de auto-ajutorare din anii ’70 și se mândrește cu abilitatea de a “găti” (adică alege ce articole vor pune bucătarii automați ai stației produse alimentare). Doar că a renunțat la sex cu soțul ei, Ted ( Matt Bomerdin “White Collar” al televizorului), un tehnician care și-a pierdut o mână într-o bătălie spațială și la înlocuit cu ceea ce arată ca o mănușă de aluminiu. Misty și tatăl lui Ted, Sunshine (Kylie Rogers), se așteaptă la Jessica, care dorește să aibă copii, dar nu poate și pare a fi, în consecință, lipsită de succes. Misty are în secret o aventură cu Steve ( Jerry O’Connell ), un băiat excitat, a cărui soție Donna ( Kali Rocha ) tocmai avea un copil. Este un fel de stație spațială.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 34m 2014 195 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Comentarii 0