Smallfoot - Aventurile lui Smallfoot film online subtitrat

Smallfoot

“Smallfoot” este un muzical animat despre … totalitarism?

Acest lucru poate părea un concept controversat. Dar filmul prietenos cu familia regizorului și co-scriitorului Karey Kirkpatrick (” Over the Hedge “) și co-regizorul Jason Reisig este surprinzător în fundația sa de gândire spre viitor. Dacă numai dialogul și imaginile se potriveau îndrăznei ideologiei sale.

Printre scenaristii multipli se afla echipa John Requa si Glenn Ficarra , care au scuturat lucrurile in trecut, mai ales cu influentul ” Bad Santa “. “Smallfoot” ii indeamna pe copii sa se gandeasca singuri. Pentru a pune la îndoială ceea ce au fost învățați. Pentru a contesta autoritatea. Ea are loc într-o societate în vârstă de vârf, unde regulile sunt literalmente gravate în piatră și trebuie urmate de frica de exil. “Smallfoot” ar putea fi privit ca o declarație privind caracterul restrictiv al guvernării, religiei sau ambelor. Este o alegere tematică îndrăzneață și interesantă pentru un film destinat publicului larg de toate vârstele.

Ah, dar e problema. “Smallfoot” IS se adresează publicului larg de toate vârstele, ceea ce înseamnă că trebuie să fie plăcut la scară largă. Astfel, aspectul filmului este plăcut plăcut, iar anticul are o estetică familială “Looney Tunes”, iar cântecele amintesc de cele pe care le-ai auzit în filmele de animație cu succes. Secvența de deschidere este destul de mult o recreare bătrînă pentru distracția plăcută a jocului “Everything Awesome” la începutul filmului “LEGO” (deși cântecul care îl însoțește nu este aproape la fel de nebunesc). Mai târziu, muzica optimistă de a urmări în timpul apelurilor în minte scorul aspru al filmelor ” Despicable Me “.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 36m 2018 192 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Va anuntam cu regret ca site-ul Openload s-a inchis. In momentul de fata lucram la adaugarea de surse a serialelor si filmelor.
Comentarii 0