Slender Man - Legenda lui Slender Man film online subtitrat

Slender Man

Mitul bărbatului subțire este o legendă urbană modernă fascinantă. A fost creat de Eric Knudsen (cunoscut și ca ” Victor Surge”) În 2009, ca o meme de internet” creepypasta “- echivalentul vârstei de tehnologie a povestirilor fantomatice în jurul unui foc de tabără. Cele mai bune viziuni de groază își câștigă o viață proprie în era virală, răspândindu-se prin e-mail, panouri de mesaje, Reddit și site-uri dedicate poveștilor concepute pentru a menține adolescenții noaptea. Cel despre bărbatul subțire este puțin mai mult decât o actualizare a legendei boogeyman cu un pic de răpire aruncată pentru a valorifica poveștile despre copii dispăruți. Este o figură umanoidă, fără chip și adesea potrivită, care cere sacrificii și fură minori, oferind uneori un alt plan de fericire cu el, uneori groază. Iar legenda lui Slender Man a devenit atât de proeminent încât chiar presupus că a contribuit la o încercare de crimă din viața reală, înscrisă în documentarul ” Feriți-vă pe omul tăios “.

Intro-ul de mai sus și multe alte materiale pe care le-ați putea citi sau urmări despre Omul Subțire sunt mai interesante decât filmul de groază care ar putea fi inevitabil făcut despre el, lansat astăzi de Sony. Nu e așa că “omul subțire” filmul este abis, dar cei necunoscuți de legendă vor ieși probabil să se întrebe ce este vorba despre toată povestea. Filmul controversat al regizorului Sylvain White (se poate argumenta că filmul care merge înainte este deloc gustat, având în vedere violența reală asociată personajului) are o limbă vizuală care o ridică deasupra unor filme horror recente, ascunse tu, Adevăr sau îndrăzneț”), Dar are atât de puțin de spus despre fenomenul internetului, fiind o fată adolescentă în anii ’10, boogeymanul, sunetele ciudate fac greșeli, o numiți. În mod sporadic, se poate vedea filmul pe care “Omul subțire” ar fi putut fi, dar dispare ca victimele personajului de titlu.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 33m 2018 213 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Va anuntam cu regret ca site-ul Openload s-a inchis. In momentul de fata lucram la adaugarea de surse a serialelor si filmelor.
Comentarii 0