Pokémon Detective Pikachu film online subtitrat

Pokémon Detective Pikachu

“Pokemon Detective Pikachu” vrea să fie “cine a încorporat Roger Rabbit?” Pentru o nouă generație, dar adesea se simte mai mult ca “Teenage Mutant Ninja Turtles II: Secretul lui Ooze”. fenomenul internațional cunoscut sub numele de Pokémon, filmul de aventură al lui Rob Letterman , PG, începe cu o premisă inteligentă și cu o construcție interesantă a lumii, dar apoi se confruntă cu o problemă obișnuită a zgomotului moderat de tip blockbuster-superficial, CGI. Pentru bara incredibil de scăzută a genului de adaptare a jocurilor video – care, din punct de vedere tehnic, este ca și cum ar împărți elementele cu un joc Nintendo DS 2016 – acesta este mai bun decât media, dar este puțin probabil să lucrezi dacă nu ești un fan loial al tuturor care este Pokémon. (Sugestii: elevul meu de clasa a 4- a iubit.)

Justice Smith joaca rolul lui Tim Goodman, un tânăr care trăiește la periferia Ryme City, un loc care a devenit un model pentru conviețuire umană / Pokémon. De ani de zile, oamenii au colaborat cu Pokémon și i-au antrenat pentru luptă în arene, dar un bărbat numit Howard Clifford ( Bill Nighy ) – Steve Jobs din lumea Pokémonului – a vrut un loc în care să existe o libertate mai confortabilă pentru cele două specii de a co- exista. Asadar, oamenii ca Locotenentul de politie Hide Yoshida (un Ken Watanabe ) si tanarul reporter Lucy Stevens ( Kathryn Newton ) au parteneri Pokemon, dar nu se pune accentul pe antrenamente, lupte etc. Clifford se apropie de sfarsitul vietii si va își dăruiesc imperiul asupra fiului său Roger ( Chris Geere), care arata ca el nu poate fi ca o pace ca tata bătrân.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 45m 2019 224 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Va anuntam cu regret ca site-ul Openload s-a inchis. In momentul de fata lucram la adaugarea de surse a serialelor si filmelor.
Comentarii 0