Overboard - Amnezie cu surprize film online

Overboard

Acordat, nu am fost niciodată un mare fan al originalului, care a jucat în viața reală tânărul Kurt Russell și Goldie Hawn . Dar a fost dirijat capabil de Garry Marshall , care cel puțin știa cum să facă o glumă, lame sau nu, și să păstreze lucrurile zbuciumate. Scenariul scris de Leslie Dixon , unul dintre primii generatori ai numeroaselor festuri de chitară cu umor la modă, de înaltă calitate (” Doamna Doubtfire “, ” Outrageous Fortune, “Uite cine vorbește acum”), a prins-o pe prințesa bogată-ticăloasă a Hawn, care se sfârșește cu amnezie după ce a căzut de pe iahtul ei, împotriva tâmplarului de văduvă luptător al lui Russell și a tatălui lui de patru ani. Din moment ce la învins pe bancnotă înainte de accident, profită de pierderea memoriei și pretinde că este soția și mama sa copiilor lui – și o încarcă repede cu un baraj de treburi de uz casnic. În curând, învață să aibă grijă de ceilalți într-o atmosferă familiară, iar cei doi se îndrăgostesc. Clasa, diferențele de gen, populismul și conceptul înfiorător de a lăsa pe cineva să facă licitația prin răpirea practică au fost abordate, în ciuda vrăjirii inerente.

Acest remake – care ar trebui să fie mai numit în mod sincer “Overbored” -recruits Hawn-ish Anna Farisca Kate, un tip de guler albastru și mama singură a trei fiice dulci, care deține două locuri de muncă în timp ce studiază pentru a obține o diplomă de îngrijire medicală și este în mijlocul unei crize financiare. În timp ce șterge covorul umplute cu șampanie pe un iaht masiv, ea intră în playboyul lui Eugenio Derbez, Leonardo, fiul tatălui partid-hardy al celui de-al treilea cel mai bogat om din lume, ni se spune – care nu numai că o insultă, ci o împinge bea împreună cu uneltele de curățare. Curând, el cade în apă însuși și se spală pe plajă, fără să știe de identitatea sa. Faris profită de ocazia de a pretinde că este soția sa, astfel încât să poată împinge toate treburile de serviciu pe care le are, precum și să-l facă să muncească din punct de vedere fizic pentru o muncă de construcție. De asemenea, îi spune că până când va rămâne treaz, trebuie să doarmă în garaj.

S-ar putea crede că o femeie cu trei fete tinere ar gândi de două ori să aducă un om ciudat în mijlocul lor. Dar, având în vedere cât de puțini dintre scântei există între Faris și Derbez – pare să fie mai aprinsă făcându-l să sufere – se pare că există puține șanse de a fi hanky panky. De asemenea, nu este de ajutor cum Derbez este în mod clar prea bătrân pentru această parte și că Faris – care are o chimie mai bună cu Allison Janney în sitcom-ul lor, “Mama” – are o șansă să-și prezinte talentul cu zgârieturi verbale inteligente.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1h 52m 2018 330 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Comentarii 0