Night School - Loserii de la seral film online subtitrat

Night School

“Școala de noapte” este cea mai bătrână din film – o comedie ușoară, serioasă și proastă despre o școală de abandon școlar (Kevin Hart) care încearcă cu întârziere să obțină o diplomă de echivalență generală într-o sală de școală de noapte, condusă de unul dintre acei super- dar profesorii de inspirație ( Tiffany Haddish ) pe care filmele nu le pot face destul. Nimic despre asta nu are sens, dar atunci nimic despre comediile clasice vechi cu oameni ca WC Fields sau Laurel și Hardy a făcut multă sens, pentru că ei despre ciudățenii intră în necazuri și apoi încearcă să iasă din ea.

Tot ce trebuie să știți despre acest film este că îl interpretează pe Hart, care sa transformat în clovnul modern al cinematografului american, “Everyman”; că Haddis este subutilizat, dar încă hilar; (care include Keith David și Donna Biscoe ca părinți ai eroului) și că este regizat de Malcolm Lee (“Cel mai bun om”, ” Girls Trip “), un maestru de shenanigani. Nu am nici o idee cum va juca pe un mic ecran, dar pe un ecran mare cu o audiență, este o lovitură. Lee, distribuția lui și editorul lui Lee, Paul Millspaugh , reușesc de obicei să găsească cel puțin un râs și două mai mici, chiar și în scene care se simt pălmuite. (Lista creditelor șase scenaristi,

“Școala de noapte” este o caracteristică care are un complot suficient pentru a umple un film scurt – cu excepția configurației, care este inutil elaborată. Caracterul lui Hart Teddy Walker dorește un GED, astfel încât să poată obține un loc de muncă ca vânzător la o firmă condusă de un vechi prieten, pentru a înlocui slujba pe care a pierdut-o la un magazin de grătar după ce a distrus-o accidental; totul este în slujba menținerii stilului de viață al lui Teddy, care este calculat pentru a-și face prietena Lisa ( Megalyn Echikunwoke ) să creadă că se rostogolește în bani, chiar dacă este permanent un salariu de la salariu. Există o poveste mult mai simplă și mai relatabilă sub toate acestea: Teddy a fost un student slab care a fost numit prost toată viața. Dacă în cele din urmă poate câștiga diploma pe care a renunțat atunci când a renunțat la liceu,

Acesta nu este un film “Sâmbătă noaptea live”, dar are acea problemă “SNL” de a vrea să fie încurajator și răgușit în același timp, și nu întotdeauna reușind la ambele ambiții. Teddy ia cursuri GED la aceeași liceu pe care la abandonat de zeci de ani mai devreme. Principalul este vechiul său nemesis Stewart (“SNL” membru al formației Taran Killam ). Stewart obișnuia să-l tortureze pe Teddy până când Teddy îl făcea să-l stârnească. Acum că el conduce locul, el este hotărât să facă experiența lui Teddy cât mai neplăcută posibil. Îi place să vorbească în limba vernaculară afro-americană și să facă o bătălie în jurul valorii de amenințare, asemenea personajului principal al lui Morgan Freeman în ” Lean on Me. “Profesorul lui Teddy, Carrie (Haddish), este un baston multitasking, super-competent, care îl face pe un sergent de foraj și uneori îi duce pe elevi într-o sală de arte marțiale mixte, le pune într-o cușcă, le alimentează întrebări despre engleză, matematică, știința și li se aplică dacă nu răspund corect și rapid (profesorul Keating, nu este.)

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Se încarcă...

1h 51m 2018 244 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Va anuntam cu regret ca site-ul Openload s-a inchis. In momentul de fata lucram la adaugarea de surse a serialelor si filmelor.
Comentarii 0