Mary Queen of Scots - Mary regina Scoției film online subtitrat

Mary Queen of Scots

În numeroasele interpretări ale povestirii ei, Mary Queen of Scotts a fost o femeie care voia puterea și dragostea și nu sa încheiat cu nici una. Și, deși această tragedie a avut loc pe una dintre cele mai mari scene ale secolului al XVI-lea, povestea ei este adesea retrogradată la notele de subsol sub cea a reginei Elizabeth I, vărul ei și nemesisul profesional, care a fost portretizată în filme de o linie regală de actrițe Bette Davis , Judi Dench , Helen Mirren , Vanessa Redgrave și Cate Blanchett . Cu toate acestea, în timp ce cinema nu a fost la fel de bun cu vărul mai mic al reginei Elizabeth I, directorul pentru prima dată Josie Rourke”Regina Maria a Scoțișilor” reimaginea moartea reginei nordice ca una cauzată nu de ambițiile ei, ci de oamenii rătăciți care i-au mințit și despre ea.

De data aceasta, Mary este adusă pe marele ecran ca un lider înfocat jucat de Saoirse Ronan . Actrita urmeaza pe urmele Redgrave si Katharine Hepburn , ambii jucand rolul monarhului condamnat cu harul fatalist. În filme, ca în viață, aceste versiuni ale Mariei o arată ca un catolic devotat a cărui regulă a fost provocată de bărbații din jurul ei – cum ar fi cei din consiliul ei, al doilea și al treilea soț și chiar și bărbații din afara castelului. Cu toate acestea, o mare parte din film este dedicat încercărilor Mariei de a deveni succesorul tronului englez de către regina Elizabeth I ( Margot Robbie ).

Totuși, pentru toată tenacitatea ei, Mary nu obține niciodată loialitatea deplină a poporului ei din diverse motive, inclusiv religia, primul soț francez, căsătoriile ulterioare și alte zvonuri despre infidelitate. Un predicator protestant de tip trump John Knox ( David Tennant ) vorbește în mod regulat împotriva lui, iar campania lui de dezinformare îi convinge în cele din urmă pe subiecții săi să renunțe la ea. Cuplată cu căsnicia ei dezastruoasă și cu mai multe trădări de încredere, regina este forțată să abdice tronul, ducând-o la o soartă prematură.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

2h 4m 2018 221 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Va anuntam cu regret ca site-ul Openload s-a inchis. In momentul de fata lucram la adaugarea de surse a serialelor si filmelor.
Comentarii 0