Live Free or Die Hard - Greu de ucis 4 film online

Live Free or Die Hard

AAceasta ar fi putut fi după o secvență în care detectivul de poliție din New York, Bruce Willis , condus de Washington, DC, cu un hacker numit Matt ( Justin Long ) aflat în custodie, evită elicopterul care a urmărit un hidrant de incendiu, astfel încât forța pulverizării verticale bate elicopterul din modelul său de zbor … apoi este prins într-un tunel plin de mașini care accelerează în ambele sensuri și o mașină se rostogolește prin aer direct la ei și ratați să fie ucisă pentru ca la fel ca masina sa aterizeze pe ele, alte doua vehicule conduc pe ambele parti ale barbatilor, iar terenurile de vagabonddeasupra celorlalte două … și apoi McClane sare într-o altă mașină, accelerează o rampă improvizată la capătul tunelului și iese imediat la timp pentru a vedea că a lovit și a distruge elicopterul cu zbor scăzut. “Isus, spune Matt, ai omorât un elicopter cu o mașină!” McClane: “Am fugit de gloanțe.”

A fost spus de prietenii noștri și de inamicii noștri: Filmele plus mașinile sunt egale cu America. Ei bine, cascadorii de mașină plus o stea ca Bruce Willis sunt egale cu un film de acțiune bun. O scenă ca cea din “Live Free or Die Hard” îi permite șoferilor de cascadorie nebun-talentați să îndoaie legile fizicii, geometriei și adrenalinei pentru a crea o persoană de contact a unui prieten. Și din moment ce se pare că a fost realizat cu un minim de legendere pe computer și cu o abilitate maximă ingenioasă, scena declanșează audiențele de modă de modă veche, obișnuite, folosite pentru a obține de la divertismentul filmului de acțiune pe care credeau că oamenii i-au riscat viața pentru a le oferi. (Sau poate oamenii digitali s-au îmbogățit atît de bine la locul de muncă, ci doar arată manual.)

Există, de asemenea, niște cascadorii fizice puternice, grațioase, cu răi care se învârt în lățime peste balustrade și prin rotitele mașinilor amenințătoare. (Parkour, disciplina atletică streetwise, care a primit prima sa mare prezentare în filmul francez “District 13″ și a fost însușită pentru mai multe scene în ” Casino Royale ” (2007), are un alt antrenament frumos aici.) Impactul acestor cascadorii, și aspectul zgomotos, industrial favorizat de regizorul Len Wiseman, te va face să crezi că cineva sa murdărit făcând acest film. De fapt, o cascador Willis dublu, Larry Rippenkroeger, a fost destul de bătut după un 25-ft. cădea de pe o schelă pe trotuar: el a susținut două brațe rupte, o fractură a craniului, coaste rupte și un plămân plin. Rippenkroeger, fericit, este acum înapoi la serviciu. Stunt-tipii se pot întoarce de la aproape orice.

În câteva căi plăcute, pe lângă car-nage și cascadorii, această a patra intrare în seria ” Die Hard ” – și prima de când ” Die Hard With a Vengeance”în 1995 – este un anacronism american, care renunță la recenta tendință de film a unor teroriști străini, majoritatea musulmani, pentru vechiul tip vechi și rău american. America nu a avut o istorie plină de culori de crânguri domestice, determinate să ne distrugă pe toți. Nimeni nu-și amintește de Ted Kaczynski, Timothy McVeigh, mailerul antrax de la sfârșitul lunii septembrie 2001? categoria Evil Genius. “Live Free or Die Hard” este un început solid care ne ajută să închidem decalajul politico-psihopat – în redeschiderea, pentru filme, Departamentul pentru Terorismul Patriei.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2h 8m 2007 207 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Comentarii 0