Limitless - Dincolo de limite film online

Limitless

Știu cum se simte Eddie Morra. Ca și el, știu aproape totul, dar am uitat majoritatea. Ni se spune din când în când că folosim doar o mică parte din creierul nostru și avem destule stângaci pentru a rula națiuni în timpul nostru jos. “Limitless” este despre aventurile lui Eddie după ce fostul său cumnată îi dă o pastilă care își pune brusc întregul creier online.

Își termină romanul cu viteza de scriere. El câștigă la poker, investește pe piață și o duce la milioane. El fascinează o femeie care la respins ca pe un ratat. El știe intuitiv cum să se ocupe de situații care îl obișnuiau. El este salutat ca fiind guru de pe Wall Street.

Eddie este interpretat de Bradley Cooper ca schlep care devine rege. Acest tip de progresie psihologică a rahaturilor a inspirat o mulțime de filme; vedeți vreodată Cliff Robertson în ” Charly ” (1968)? Diferența este că Eddie Mora se află înaintea și după aceea, iar toate schimbările sunt abilitatea lui de a aminti tot ce a văzut sau au auzit vreodată. “Limitless” presupune că ar fi un beneficiu și să-l facă bogat, dar dacă majoritatea a ceea ce a văzut sau a auzit vreodată despre Wall Street a fost greșit (cum este de obicei)?

Filmul elimină problema că ceea ce avem nevoie este mai multă inteligență și o mai bună capacitate de a raționa, nu o memorie mai bună. Pentru memorie, omul modern are Google. Nu este nevoie însă să se poticnească asupra unor astfel de tehnici; având în vedere premisa sa “Limitless” este pasivă de divertisment. Abbie Cornish îl interpretează pe Lindy, tânăra femeie profesionistă reușită, care îl scapă pe Eddie ca un ratat și cade pentru el din nou când devine câștigător. Aceasta nu este ascunsă de partea ei; există toate motivele pentru a arunca Eddie originală și multe bune pentru a reveni.

Eddie crește în trei probleme. Unul are de a face cu sursa pastilelor magice; cumnatul nu mai este în măsură să o dezvăluie. Al doilea are de-a face cu un rechin de împrumut mob care îi plăcea să fie inteligent și vrea să ajungă din nou în acest fel.

Al treilea implică Carl Van Loon, interpretat de Robert De Niro ca fiind unul dintre cei mai bogați oameni din America. El îl angajează pe Eddie ca pe un magician de investiții, Eddie își pierde atingerea atunci când își pierde pastilele, îl recapătă și așa mai departe. De Niro nu este bine folosit în rol, pentru că îl interpretează pe Van Loon drept și într-o singură dimensiune. Nu crezi că ar fi putut să-i fie oferit un gest propriu? Răsucirea la sfârșit vine prea târziu.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 45m 2011 193 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Comentarii 0