Iron Man 3 - Omul de Fier 3 film online

Iron Man 3

Shane Black , care si-a facut oasele sa scrie ” Lethal Weapon “, ” The Last Boy Scout ” si alte filme de actiune, a fost persoana perfecta pentru “Iron Man 3″ si nu doar pentru ca a lucrat cu francizaRobert Downey Jr. pe ” Kiss Kiss, Bang Bang ” din 2005 . Noul film nu este grozav, dar implică în mod consecvent, deoarece schimbările tonale sunt atât de abrupte. Un minut se pare că îi pasă foarte mult de ceea ce se întâmplă, iar în urmă se șovăiește la ideea că oricine ar putea să aibă grijă de tot ce se întâmplă într-un film.

Pentru o franciză pe marginea oboselii, această atitudine pare a fi exactă – în special având în vedere faptul că toate filmele Iron Man sunt mai multe comedii cu adevărat conștiente decât drame, cu un dialog care se suprapune, de multe ori improvizat, și se uită la audiență, ceea ce sugerează că regizorii sunt fani ai Bob Hope și seriilor de drumuri atrăgătoare ale lui Bing Crosby. Acesta este genul de film în care eroul poate jura răzbunarea împotriva răufăcătorului pentru rănirea prietenului său, apoi câteva scene mai târziu câștigă râde mari de la privirile lui Tony Stark în regalia Iron Man, care scutură pași înguste de piatră ca o regină dragă tocuri nazale. – O fată și câteva chipeșuri lame, asta e tot ce ai? un asasin de sex feminin îl bate pe Tony. – Iubito, răspunde el, asta e titlul autobiografiei mele.

Bineînțeles că “Iron Man 3”, care prăbușește pe Tony agonist într-un guru terorist de tip Osama bin Laden, cunoscut sub numele de Mandarin ( Ben Kingsley ), este mult mai brutal decât vechile poze Hope-Crosby. De fapt, violența lui se extinde la punctul de spargere a PG-13, cu lovituri letale (dacă cel mai mult fără sânge) și momente de cruzime proastă, care ar fi deranjant dacă filmul nu ar fi o fantezie de desene animate în care durerea și legile fizica sunt în mare măsură teoretice. (La fel ca în alte apariții ale ecranului, Tony supraviețuiește unor căderi înalte și lovituri supranaturale ale corpului, care ar împrăștia o persoană reală, dar totul este o piesă cu logica visului filmului.)

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2h 10m 2013 201 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Informatie
Actori
Background
Comentarii 0