Into the Storm - În mijlocul furtunii film online subtitrat

Into the Storm

Având în vedere interesul nostru național pentru toate aspectele legate de vreme, “Into the Storm” se simte ca o inevitabilitate, aproape o obligație cinematografică față de ultima obsesie a țării, și este la fel de inspirată creativ, așa cum o face descrierea. Pe măsură ce transformăm personalitățile din vremea canalului în celebrități, ne străduim să distrugem distrugerile lăsate de Superstormi ca Sandy și chiar să ne acordăm în evadări legate de vreme, cum ar fi “Sharknado 2: Cel de-al doilea”, în număr record, de la Mama Natură la cinema. A trecut mult timp de la ” Twister “”Așa că e timpul să aruncăm vacile din nou prin aer și de data aceasta vom trimite autobuze școlare și poate chiar câteva avioane după ele. Exista cateva noduri inteligente pentru o alta obsesie nationala – documentand fiecare aspect al vietii noastre pentru posteritate mai tarziu si virala acum – printr-o structura a filmului cea mai mare parte gasita, iar efectele vizuale sunt surprinzator de puternice in intreaga lume, insa lipsa completa de caractere interesante si aproape nici o narativ la toate se face un film care este gol. Furtuna are mai multă personalitate decât oamenii care fug de ea.

Printre cei menționați se numără vice-directorul local al liceului local, Gary ( Richard Armitage ), și cei doi fii ai lui Donnie (Max Deacon) și Trey ( Nathan Kress ). Donnie este copilul bun, cel care plănuiește să filmeze ceremonia de absolvire a tatălui și a pinilor pentru cea mai frumoasă fată din școală, Kaitlyn ( Alycia Debnam Carey ). Trey este un pic mai tânăr și un pic mai rebel. Donnie ajunge în cele din urmă cu curajul să vorbească cu Kaitlyn și cu cei doi șefi pentru a termina un proiect pe Ziua de absolvire, în aceeași zi în care o super-furtună va devasta zona. Lecţie? Nu ridicați curajul de a vorbi cu fata pe care o doriți. Este mai sigur în acest fel.

Locuitorii, care includ și beat-ul “Jackass”, Rebevis (Jon Reep) și Donk ( Kyle Davis ), s-au alăturat în această zi de furtună de către fanii de furtuni, condusă de cercetătorul Allison ( Sarah Wayne Callies din “The Walking Dead” Dantedevil, pionierul Pete ( Matt Walsh ), inventatorul lui TITUS, un vehicul asemanator tancului, care poate conduce chiar in ochii unei furtuni, se ancoreaza la pamant si filmeaza ceea ce nu a fost vazut niciodata, atat pentru rating, cat si pentru cercetare .

Pete este atât un căutător de fiori și un cercetător. În lumea de astăzi, așa cum se reflectă în “În furtună”, ele sunt una și aceeași. “Into the Storm” este cel puțin jumătate văzută prin lentilele camerelor omniprezente ale lumii de astăzi, de la camerele iPhone la camerele de supraveghere școlară și elicopterele de știri către personalul Allison & Pete. Există ceva acolo, ascuns sub zgomot și furie, despre cum nu mai trăim experiențe de schimbare a peisajelor, cum ar fi super-furtuni, le cronicăm. Îmi doresc ca elementul “Into the Storm” să fi fost mai dezvoltat de scriitorul John Swetnam, dar poate că acord prea multă tematică pentru ceva care în cele din urmă era doar un pas – “Un film de film dezastru găsit!”

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1h 29m 2014 383 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Va anuntam cu regret ca site-ul Openload s-a inchis. In momentul de fata lucram la adaugarea de surse a serialelor si filmelor.
Informatie
Actori
Background
Comentarii 0