Into the Ashes film online subtitrat

Into the Ashes

“Into the Ashes”, povesteste o poveste de violenta, tradare si razbunare care este atat de familiar ca daca unul din actorii de pe ecran uita in mod inexplicabil ce sa spuna, un privitor ar putea sa-i hraneasca liniile fara ezitare. Problema nu este că spune o poveste făcută de mai multe ori înainte, dar că nu găsește niciodată o modalitate nouă sau interesantă de abordare a materialului familiar. În schimb, este vorba doar de tipul de predictibilitate ploditoare care te face să te întrebi de ce cineva implicat în proiect a simțit că trebuie să i se spună în primul rând. Și în foarte rarele ocazii în care amenință să încerce ceva diferit, durează doar câteva minute pentru a se grăbi înapoi la siguranța traseului bine bătut.

Situat în Alabama rurală, filmul este centrat în jurul lui Nick Brenner ( Luke Grimes ), un om care pare să aibă tot ceea ce un tip ca el are nevoie pentru o viață destul de bună – o slujbă constantă, un loial cel mai bun prieten în Sal ( James Badge Dale ) și, cel mai important, o soție iubitoare în Tara ( Marguerite Moreau ). După cum se dovedește, Nick are și un secret pe care la păstrat de la toată lumea – face parte dintr-o bandă criminală violentă și a furat veniturile din ultimul lor loc de muncă, plecând ca șeful grupului, Sloan ( Frank Grillo), mergea la închisoare. După ce a fost eliberat, Sloan, alături de câțiva cohorte, începe să-și urmărească fostul partener în jos și în confruntarea inevitabilă, ei iau cel mai important element din lumea lui Nick înainte de a pune câteva gloanțe în el pentru o măsură bună. El supraviețuiește și, pentru a cita din materialul promoțional al filmului, “Nick trebuie să decidă dacă va rămâne pe noua lui cale sau va răsplăti în nevoia de răzbunare și va forța pe dușmanii săi să plătească pentru ceea ce au făcut”. de a dezvălui calea pe care o alege, dar având în vedere numărul de oameni care marchează arme pe afiș, răspunsul nu ar trebui să fie prea greu de constatat.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Unknown 2019 216 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Va anuntam cu regret ca site-ul Openload s-a inchis. In momentul de fata lucram la adaugarea de surse a serialelor si filmelor.
Informatie
Actori
Background
Comentarii 0