Inside Llewyn Davis 2013 film online

Inside Llewyn Davis

“Inside Llewyn Davis” este cea mai satisfăcătoare structură cinematică diabolică, pe care Coensii o au inventat vreodată, și acesta este doar un motiv pentru care bănuiesc că poate fi cel mai bun film al lor încă. Cum Llewyn moșnește din neatenție, pierde, apoi re-găsește și are un fel de adopție, pisica menționată mai sus este una dintre cele mai implicate capcane ale complotului filmului, ceea ce poate face pe privitorul în pericol sau pe cel anti-Coenite suspect că acesta este un fel de exercițiu în sadismul auterial, o sarcină pe care frații înșiși și-au dat seama când au recunoscut că, în concertoarea marelui ” Un om serios ” din 2009, s- au bucurat foarte mult de torturarea personajului lor principal.

Acest film – care poate fi descris în mod rezonabil ca un sentiment ca o imagine a lui Wim Wenders din anii ’70 scrisă de Billy Wilder și / sau Preston Sturges dintr-o poveste de către Terry Southern – este diferită. Da, Llewyn este o poveste incorectă, având, printre altele, impregnată un prieten care, de asemenea, se întâmplă să fie soția unui alt prieten, două jumătăți ale duo-ului cântând Jean / Jim ( Carey Mulligan și Justin Timberlake ). Este destul de greu să-i placă, având în vedere defensivitatea lui.

Dar acest film nu dă impresia că e cineva pe care creatorii lui îi place să împingă. Într-adevăr, există un sentiment de empatie neplăcută care se petrece aici. Există o scenă de timpuriu în care Llewyn la Gaslight vizionează un nou act, o folclor nu de rău, dar destul de vanilie pe nume Troy Nelson ( Stark Sands). În afară de faptul că este un tip de armată, el ocupă și spațiu canapea la cel de al doilea favorit al lui Llewyn. După cântecul său, Troy îl invită pe Jean și pe Jim să cânte împreună cu el și fac o versiune frumoasă de “Cinci Hundred Miles”. Llewyn face cel mai bine să se bucure de ele, dar în curând audiența începe să cântă, iar Llewyn brazdă puțin și se uită în spatele lui, cu o incertitudine fără cuvinte. Locul pe care el credea că-l înțelege, locul în care credea că face parte, îi devine străin. Și nu înțelege de ce.

Ei bine, el înțelege de ce un pic. La fel ca toți asociații săi în film, Llewyn pierde o pierdere, o pierdere care la făcut să fie un act solo, un act solo cu o cutie de înregistrări nevândute și fără haina de iarnă, pe măsură ce zilele devin mai întunecate și mai scurte Cipul pe umăr face parte din noua sa apărare (cine știe, poate că nu este nou, filmul este selectiv pentru a-și dezvălui povestea din spate), dar tot crede că are ceva de dovedit. După ce ia spus sfidătorului sora că nu se va întoarce la Marin pentru o petrecere pe mare, se îmbină cu impulsivitate – cu pisica în vagon – un muzician de jazz dispeptic, de tristețe și un “valet” ( John Goodman și Garrett Hedlund, respectiv) pe o excursie rutieră în Chicago. Este un pelerinaj de fel, să se prezinte unui impresar popular folcloric jucat de F. Murray Abraham. Cunoscând cu ușurință titlul de înregistrare solo a lui Llewyn, omul acesta cere: “Joacă-mi ceva de la” Inside Llewyn Davis “. Și așa face Llewyn. În ambele sensuri ale termenului.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 45m 2013 198 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Comentarii 0