Hot Tub Time Machine - Teleportați în adolescență film online

Hot Tub Time Machine

“Hot Tub Time Machine” poate suna aproape definitiv ca o comedie. Vreau sa spun, cat de bun poate fi un film numit “Hot Tub Time Machine”? Da? Nu asta am crezut. Am văzut ecranul de stand-up într-un hol de film și am perked. Cu un astfel de titlu, regizorii nu sunt lipsiți de încredere. A fost și articolul lui John Cusack în frunte. Ca regulă generală, el nu este găsit în filme proaste.

Nu am fost dezamăgit. Acesta este un pas sau doi de mai jos ” The Hangover “, dar ocupând gazon similar. Este o altă imagine tipică, care este ca o imagine de tip amic, cu excepția, de obicei, fără polițiști. Băieții se leagă, încearcă să-și recăpățească tinerețea proastă, sunt femei și chiar soții în jurul lor, dar au în mod strict roluri de sprijin.

Un animal de partid de 40 de ani, numit Lou ( Rob Corddry ), se îmbată și se retrage după ce își aruncă cu ghinion motorul mașinii în timp, la muzică, parcat în garaj și ascultând pe Motley Crue. Aceasta este interpretată ca o încercare de sinucidere a celor mai buni prieteni Adam (John Cusack) și Nick ( Craig Robinson ), și deși îi spune că se înșeală, nu sunt așa de siguri. Sunt îngrijorați de prietenul lor. E un alcoolic cu normă întreagă, cu vârstă întreagă, fără o maturitate sau prudență. Ceea ce, evident, acest băiat are nevoie, este o întoarcere la cabana de schi unde au fost bătuți împreună în anii 1980. Peste protestele lui Lou, se trag de-a lungul lui Jacob ( Clark Duke ), nepotul lui Adam. Adam dorește să-l țină în afara necazului (râde goală).

Douăzeci de ani mai târziu, această cabană este atât de ciudată, nu arată doar ca o scuză proastă pentru o stațiune de schi, ci chiar ca o scuză proastă pentru un film. Face parte din farmecul filmului. Frații Marx aveau vreodată bani pe seturi? (Ei bine, da, dar nu conteaza.) Rutina de la check-in este de la Motel Hell, iar bellboyul surprinzator ( Crispin Glover ) isi da bagajele in jur, isi scoate banii pe podea si isi scoate mana ramasa pentru un sfat .

Ei primesc aceeași cameră mare pe care au avut-o înainte. A plecat în coborâre. Cada fierbinte pare să aibă o creștere de la Planeta Moldului. Dar există un reparator vesel ( Chevy Chase ) care joacă rolul pe care George Burns îl juca atunci când ai nevoie de un tip care arăta că ar fi știut secretele universului. Chevy fixează cada și începe să explodeze cu o strălucire interioară, cum ar fi berea pe foc. Băieții intră și sunt transportați în mod magic înapoi în timp către tineretul lor în anii 1980. Iacob nu se născuse atunci, dar nu mai era niciodată în minte; este sinele lor actual care este transportat.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 41m 2010 244 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Comentarii 0