Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea II film online subtitrat

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

După șapte filme anterioare care se întind pe un deceniu, saga Harry Potter ajunge la o concluzie solidă și satisfăcătoare în “Harry Potter și Halloweenurile morții: partea a 2-a”. Finalul provoacă suficientă uimire și solemnitate pentru a servi ca final finale și un contrast dramatic cu inocența relativă a “Harry Potter și Piatra Soricelului” cu toți acei ani magic acum.

Harry, Hermione și Ron sunt crescuți acum, iar Harry a crescut chiar și miriștea facială cerută de toți eroii epici. A venit vremea să se confrunte cu Lordul Voldemort în ultimul lor showdown, iar conflictul lor este pus în scenă într-o serie de secvențe de efecte speciale care conțin putere și convingere. Încă nu sunt sigur ce constau în șuruburile descărcate de cărucioarele magice, dar nu contează. Arată răi și letale.

Nu îndrăznesc să dezvăluie un singur detaliu crucial despre povestea în sine, ca să nu jignesc poliția Spoiler, care a fost în ultima vreme în cazul meu. În plus, niciodată nu știi. Poate că au rescris complet cartea finală a lui JK Rowling din serie. Poate Harry moare, Voldemort este triumfător, iar răul domnește.

Ceea ce pot observa este că acest film final este o reuniune de feluri pentru multe personaje pe care le-am cunoscut de-a lungul anilor. Atât de mulți actori britanici distinsi au jucat roluri în filmele Potter, încât cei care nu au putut să fie furioși. Aici vedem încă o dată personaje ale căror nume erau odată noi și acum rezonează cu asociațiile: Bellatrix Lestrange, Rubeus Hagrid, profesorul Dumbledore, Ollivander, Lucius Malfoy, Sirius Negru, Severus Snape, Remus Lupin și chiar Prof. Minerva McGonagall. să-și cheme puterile și să scutească Scoala de Hogwarts de puterile lui Voldemort.

Nu vrei să știi ce se întâmplă cu Hogwarts aici. Multe dintre spirele sale strălucitoare și arcurile gotice nobile sunt reduse la ruine și cenușă, oferind un câmp de luptă apocaliptic. Școala pare, de asemenea, să se mute în mod misterios, adiacentă înălțimilor înalte, care permit coborârilor vertiginoase pe pământ mult mai jos. Nu există niciun loc în Marea Britanie care să se potrivească acestei geografii, dar atunci Hogwarts este chiar în Marea Britanie?
Ceea ce ocupă este o Marea Britanie a imaginației. Seria a rămas fidelă concepției originale a lui JK Rowling și a rezistat tentației de a-și ieftini acțiunea sau de a simplifica complexitatea sa. Ea a creat o lume ficțională cu propria ei logică și consecvență, iar aici, la final, există o anumită satisfacție în a vedea legăturile libere legate, în care se explică misterele și se confirmă suspiciunile.

Într-o secvență de vis, ni se permite să vedem personajele așa cum erau la început. Erau atât de tineri. Spanând ceva de genul timpului real, povestea a crescut și mai mult cu ei. Daniel Radcliffe , născut în 1989, a fost de 11 ani când a jucat pentru prima oară Harry Potter, acum 21 de ani, iar el și Ron Weasley ( Rupert Grint ) și Hermione Granger ( Emma Watson ) au rămas recunoscuți și soldați prin ceea ce a implicat foarte mult muncă. Nu mulți actori tineri au fost lucrați atât de neliniștitor timp de un deceniu.

Acestea fiind spuse, din nou în acest film reiese că cele trei cauze sunt susținute de personajele de sprijin. Rolul lor este să fie curajos, curat și curajos. Se strecura în jurul și observa lucrurile. Au ascultat. Ei speculează. Ei sunt invitați la. Ei suferă o mică pubertate la cheie. Harry se luptă să-și stăpânească magia. Între timp, astfel de legende britanice, cum ar fi Maggie Smith , Helena Bonham Carter, Michael Gambon , Alan Rickman și Ralph Fiennes, fură scene doar stând acolo. Ce șansă are Harry sau cineva împotriva chipului zdrobit al lui Voldemort, cu fâșiile sale de nări? Întârziere în film, fără a lăsa nimic la întâmplare, Voldemort apare chiar și ca fătul său, arătând că a fost simmerat în sos roșu.

Este Voldemort al lui Fiennes, care domină această ultimă tranșă, ilustrând axioma vechilor actori că este mai bine să joci pe ticălos decît eroul. Este nevoie de un ticălos considerabil să-și țină propriul în ruinele sfărâmate de Hogwarts și îi obligă pe ceilalți studenți să aleagă între prietenii lui Harry sau să se alăture lui pe partea întunecată. Având în vedere ceea ce sa întâmplat cu Hogwarts, este puțin surprinzător faptul că elevii nu au fost trimiși acasă, dar apoi Dumbledore a avut alte lucruri în mintea lui.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2h 10m 2011 525 vizionari

Background
  • V2Romana - HD
Va anuntam cu regret ca site-ul Openload s-a inchis. In momentul de fata lucram la adaugarea de surse a serialelor si filmelor.
Informatie
Actori
Background
Comentarii 0