Galveston film online

Galveston

„Galveston” este echivalentul filmului unei melodii familiare, nu prea speciale, care a fost reorganizat și interpretat genial.

Este vorba despre un agent de forță de vârstă mijlocie, posibil bolnav de final pentru un gangster din New Orleans, care își încearcă încercarea șefului său de a-l ucide, apoi pleacă la drum cu o fată de 19 ani care a fost ținută ostatică de către acesta. asasinii. Povestea nu se mișcă întotdeauna așa cum vă așteptați: de exemplu, nu există nici măcar posibilitatea unei relații sexuale între cei doi conducători, pentru că pur și simplu nu este interesat de ea în acest fel. Însă cea mai mare parte a poveștii, care a fost extrasă dintr-un roman al creatorului-scriitor „Adevărat detectiv” Nic Pizzolatto , este atât de familiară, încât sugerează uneori o abordare a nebunilor Libs în ceea ce privește scrierea crimei cu pulpe: completați golurile cu unul dintr-un număr stabilit. de tipuri de personaje, apoi înfrumusețează-le prin performanță și direcție, astfel încât toată lumea să pară plauzibil umană.

Că povestea este filmul cel mai puțin interesant al filmului nu ar conta dacă povestitorii s-ar fi distribuit destul de mult și s-ar fi dus pentru o piesă de spirit pură, marinată în atmosferă și stil; cum este, există suficientă atenție acordată detaliilor pe care nu puteți să nu le observați că sunt puțin pe jumătate. Cu toate acestea, în ciuda limitărilor sale, aceasta este o dramă criminală constant, uneori puternică, care se simte bogată în ciuda timpului scurt de funcționare.

Ben Foster , care îl interpretează pe Roy Cady, a devenit unul dintre aceia care sunt în mod sigur, dar întotdeauna întotdeauna nerecomandat personajele-actor, în pragul lui Van Heflin sau Glenn Ford . El este într-o formă rară aici, ca un tâlh inarticulat a cărui decență îngropată este în sfârșit activată de frica lui de moarte, precum și de sentimentele sale bruște de responsabilitate față de o altă persoană. Elle Fanning o joacă pe fetița de apel Rocky, care îl convinge pe Roy să facă o ocolire la vechea ei casă și îi spune să aștepte în mașină. Ea apare după un sunet de armă și o ia pe sora copilului Tiffany (interpretată de gemenele Tinsley și Anniston Price) cu ei pe drumul spre Galveston, unde lucrurile se instalează într-un motel de lângă plajă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 31m 2018 29 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Comentarii 0