Eternal Sunshine of the Spotless Mind - Strălucirea eternă a minții neprihănite film online

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Este un lucru să-l spăl pe acel bărbat de pe părul tău, iar altul să-l ții din minte. “Eternul soare al Minții fără spot” îți imaginează o procedură științifică care poate șterge întregul câmp de memorie – așa că, de exemplu, Clementine poate uita că a întâlnit-o vreodată pe Joel, ca să nu mai fie îndrăgostită de el. “Există vreun pericol de leziuni ale creierului?” este cerut inventatorul procesului. “Ei bine”, permite, în vocea sa cea mai bună, “din punct de vedere tehnic, procedura este leziuni ale creierului”.

Filmul este un labirint creat de scenaristul Charlie Kaufman , a cărui ” Ființă John Malkovich ” și ” Adaptare ” erau neorealism în comparație cu aceasta. Jim Carrey și Kate Winslet joacă Joel și Clementine, într-un film care uneori se simte ca o serie nesfârșită de Meet Cutes avortat. Că își pierd mințile în timp ce totul despre ei le păstrează este un omagiu pentru priceperea lor; ei își concentrează personajele astfel încât să putem avea grijă de ei, chiar dacă aceștia își pierd mereu viața. (“Jurnalul meu”, observă ciudat Joel, “este … pur și simplu”).

Filmul este un exemplu radical al filmului Maze, acel stil în care povestea se reia pe sine, redefinind totul, apoi aruncându-l în aer și redefinind-o din nou. Pentru ao reconstrui in ordine cronologica, ar fi inselat, dar eu voi inselat: La un moment dat inainte de inceperea tehnica a filmului, Joel si Clementine au fost indragostiti, iar afacerea lor sa incheiat prost, iar Clementine sa dus la Dr. Howard Mierzwiak ( Tom Wilkinson ) la Lacuna Inc., pentru ca Joel să fie șters din mintea ei.

Descoperirea acestui fapt, Joel în răzbunare se aplică pentru a avea sale amintiri ale ei șterse. Dar lucrurile amuzante despre iubire sunt: ​​poate supraviețui circumstanțelor sfârșitului; ne amintim de vremurile bune mai bune decât cele rele, iar Joel decide în mijlocul procesului că poate ar dori să-și aducă aminte de Clementine. El încearcă să-și învârte câteva amintiri în colțurile ascunse ale minții sale, dar procesul este implacabil.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 48m 2004 158 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Comentarii 0