Climax 2018 film online subtitrat

Climax

În urma morții lui Stanley Donen, săptămâna trecută, a existat o revărsare de apreciere asupra social media, cu oameni care împărtășeau clipuri de numere de dans din filmele lui Donen, printre care ” Singin ‘in Rain “, “Funny Face” și “On the Town .“ Donen și-a luat startul ca dansator și arată în tratamentul secvențelor de dans. El a filmat adesea în lovituri lungi, cu un minim de tăieturi. Când a tăiat, a fost cu mare precizie și de obicei a schimba unghiul în care vedem dansul. El nu a introdus picioarele dansatorului sau a tăiat dansul într-o grămadă de tăieturi rapide pentru a face să pară mai interesant. Dansatorii fac lucruri miraculoase, iar Donen să ne vedem. Vizionarea tuturor clipurilor a condus acasă cât de mult cinematografia de dans este cea mai mare parte – și din păcate – o artă pierdută.

Dar este viu și bine în “Climax”, cel mai nou băiat rău din cinematograful francez, Gaspar Noé . Prima secvență de dans din “Climax” este atât de electrizantă încât mi-a luat ceva timp să-mi dau seama că se joacă într-o lungă perioadă de timp. Se pare că pe baza unei adevărate povestiri, “Climax” are loc în 1996, când o trupă de dans se găsește într-un centru comunitar în ajunul unui turneu american. Majoritatea copiilor din trupa nu au fost niciodată în afara Franței (așa cum recunosc în interviurile lor de audiție înregistrate). Sunt niște copii de cluburi talentați, un grup multicultural diversificat, care nu au fost obișnuiți, pentru că ceea ce pot face este atât de extraordinar.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 36m 2018 224 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Va anuntam cu regret ca site-ul Openload s-a inchis. In momentul de fata lucram la adaugarea de surse a serialelor si filmelor.
Comentarii 0