Book Club - Clubul femeilor dezlănţuite film online

Book Club

Când am aflat că “Clubul de carte”, cea mai recentă ofertă a Hollywood-ului de a satisface demo-ul cu reduceri senior cu o gamă strălucitoare de notabili de o anumită vârstă, a fost parțial inspirată de trilogia ” Cinci nuanțe de gri ” – aka ” de sex “pentru semi-literate – m – am trezit un pic. Vă rog, nu pierdeți talentele estimate de Jane Fonda , Diane Keaton , Candice Bergen și Mary Steenburgen , toate acționând împreună, pentru prima dată, pe cosplay-ul zbuciumat.

Dar, cu excepția unei perechi de Spanx disprețuitoare, care amenință să stranguleze una dintre doamne, există în majoritate discuții și nici o acțiune reală S & M. Afirmă că bestseller-ul aburi pur și simplu servește drept un spărgător de gheață. În schimb, această comedie destul de plină de râs își propune să răspundă dorinței de companie intimă la adulții în vârstă, o problemă din ce în ce mai actuală pe măsură ce mai mulți americani trăiesc în anii ’90. “Clubul de carte” s-ar putea să nu poată rezista să se aplece la un zgardă Viagra extinsă, pentru care Craig T. Nelson merită o medalie sportivă bună. Însă, în general, se străduiește să mențină demnitatea turnării sale condimentate, în timp ce renunță la fenocele lor chimice colective.

După ce a fost producător în spatele multor proiecte de ultimă oră ale lui Robert Redford , cum ar fi ” O plimbare în pădure ” și ” Totul este pierdut “, Bill Holderman pare să fie reîncărcat de acest echipaj feminin amuzant în acest debut de regie, precum și un amestec pestriț de potențiali protagoniști care include Don Johnson , Richard Dreyfuss , Andy Garcia și Wallace Shawn . De asemenea, el nu este un prost, deoarece are o femeie care împărtășește scrierile și datoriile – Erin Simms , un coleg alfum Redford. Împreună, ei captează o parte din spiritul de sindicalizare al ” Primului Club al soțiilor, “În timp ce îl îmbătrânești ca un vin bun a cărui plută este gata să pop.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 44m 2018 46 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Comentarii 0