Ben Is Back (2018) film online

Ben Is Back

Crăciunul poate fi plin de emoții, indiferent de cine ești sau în ce familie ai crescut, dar poate fi mai complicat atunci când ești dependent, și cu atât mai mult când ai o înțelegere tenuoasă asupra recuperării tale. Se presupune că este o perioadă atât de veselă – cea mai minunată perioadă a anului, dar – însă așteptările și regretele pot servi drept declanșatoare, adăugând anxietatea sezonului.

Directorul scriitorului Peter Hedges înfățișează acest fenomen cu intimitate și empatie în „Ben Is Back”, despre un adolescent dependent de opioide care pleacă de la reabilitare timp de 24 de ore – presupus cu încurajarea sponsorului său – să își viziteze familia în ajunul Crăciunului. Filmul lui Hedges este mai puternic în prima jumătate, când este o dramă de personaj subestimată, decât în ​​a doua jumătate, când se transformă într-un thriller criminalizat. Dar spectacolele rămân uniform puternice și țin povestea laolaltă, chiar dacă amenință să nu se afle sub control.

Fiul lui Hedges, Lucas – care a reunit un șir de lucrări puternice în ultimii doi ani între „Manchester By the Sea”, „ Lady Bird ”, „ Boy Erased” și „mid90s” – are rolul personajului principal, un tânăr carismatic care radiază o combinație de entuziasm și neliniște de înțeles. Relația sa cu Julia Roberts în timp ce mama sa, Holly, oferă filmului inima sa vie. Puteți simți fiecare emoție conflictuală pe care o trăiește în timp ce se îndreaptă spre casa familiei cu ceilalți copii în traie și este uimită la vederea celui mai mare, o glugă în vârstă de 19 ani, care stă incomod pe intrare. Este încântată și îngrozită, iar Roberts genial de expresiv face ca ambele senzații să fie vizibile simultan.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1h 43m 2018 36 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Comentarii 0