Amélie film online

Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain

“Amelie” de Jean-Pierre Jeunet este o patiserie delicioasă a unui film, o fantezie cu o inimă în care o eroină minunată depășește o copilărie tristă și crește pentru a aduce bucuria nevoii și bucuriei pentru ea însăși. Voi o vedeți, și mai târziu când vă gândiți la asta, zâmbiți. Audrey Tautou , o fetiță cu fața în față, care arată că știe un secret și nu o poate păstra, joacă rolul principal, ca o fetiță care crește și se înfometă pentru afecțiune. Tatăl ei, un doctor, nu o îmbrățișează sau o sărute și o atinge numai în timpul examinărilor – ceea ce face ca inima ei să bată atât de repede încât să creadă că e bolnavă. Mama ei moare ca urmare a unui salt de succes cu succes din turnurile Notre Dame, o declarație care dezvăluie mai puțin din complot decât credeți că o face.

Amelie crește singură și singură, o chelneriță într-un bistro din colț, până când într-o zi moartea prințesei Diana schimbă totul. Da, șocul de știri îl face pe Amelie să renunțe la un capac de sticlă, iar borcanele îi pierd o piatră în peretele apartamentului ei, ceea ce o conduce să descopere o cutie veche ruginită în care un băiat de mult timp își ascundea comorile. Și în urmărirea bărbatului care a fost acel băiat și a întoarce cutia lui, Amelie își găsește munca vieții: va face pe oameni fericiți. Dar nu într-un mod vechi. Deci, ea se va amuza pe ea însăși (și pe noi), creând cele mai extraordinare stratageme pentru a le aduce fericirea.

Am început să aud despre “Amelie” în luna mai a anului trecut la Festivalul de Film de la Cannes, unde a existat un scandal atunci când “Amelie” nu a fost aleasă pentru selecția oficială. “Nu e serioasă”, a înțepenit autoritățile foarte serioase care decid aceste lucruri. Filmul a jucat în teatrele comerciale de pe străzile din spate, unde publicul vibra cu plăcere. A continuat să câștige premiile pentru audiență la festivalurile de film din Edinburgh, Toronto și Chicago și notez pe Baza de date despre Internet că este în prezent votat cel de-al 54-lea cel mai bun film al tuturor timpurilor și nu a fost încă deschis în America.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2h 2m 2001 1.170 vizionari

Background
  • OloadRomana - HD
Comentarii 0